Immaterialrätten är het!

Per Holmstrand av varit chefsjurist på PRV under 22 år, vid årsskiftet lämnar han posten och går in i en ny fas i livet; som pensionär. PRVbloggen har samtalat med Per och bett honom summera utvecklingen inom immaterialrättsområdet under de dryga två decennier han verkat som chefsjurist.

– Immaterialrätten är het nu, det finns ett annat medvetande, summerar Per Holmstrand men tillägger att lagstiftning och harmonisering är haltande beroende på vilken del av världen vi befinner oss i. Mer om detta får du höra om du tar del av klippet nedan.

All lycka till i framtiden önskar vi Per Holmstrand. Tack för en fantastiskt insats hos oss på PRV.

/Stina Lilja,PR-ansvarig på PRV

1 kommentar

Under immaterialrätt

Ett svar till “Immaterialrätten är het!

  1. Gunnar Lindbom

    Lycka till Per i fortsättningen. Jag vet nu att det finns mer än arbete att leva för även om man inte tror det när man är fullt upp med nationella och internationella kontakter hälsar pensionären Gunnar från Hille.