Vill du bli gästskribent på PRVbloggen?

pennor

PRVbloggen vässar pennan ännu en gång. Vill du vara med? Just nu söker vi gästskribenter till bloggen, vi vill höra din röst och dina tankar om immaterialrätt.

Vi söker dig som arbetar inom immaterialrättsområdet eller så kanske du driver företag som använder immaterialrätt för att nå större framgångar? Du kanske är innovatör, konstnär, musiker, designer? Alla ämnen är intressanta så länge det finns fokus på området immaterialrätt.

Kontakta mig för mer information.
Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV
0703-90 21 25

Ps. Missade du PRV:s adventskalender? Om du gjorde det har du möjlighet att få en snabb inblick i vad immaterialrätt kan vara genom att öppna alla luckor i ett huj. Här är kalendrarna för 2014 och 2013. Med önskan om ett bra bloggår!

Kommentarer inaktiverade för Vill du bli gästskribent på PRVbloggen?

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.