Ny mobilvänlig webbplats

nywebb
Idag lanserar PRV en ny, mobilresponsiv webbplats som anpassar sig till besökarens skärmstorlek och upplösning oberoende av om besökaren använder surfar in via mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Målsättningen med den nya webbplatsen är att lyfta fram immaterialrätten på ett lättillgängligt sätt för besökaren. Med kunskap om immaterialrätt ökar förutsättningarna för att lyckas.

Nytt innehåll på webbplatsen
Det finns en hel del nyheter på webbplatsen, bland annat ingången upphovsrätt:

– Upphovsrätt har efterfrågats av våra webbesökare och det känns särskilt roligt att kunna erbjuda ett bra grundmaterial i ämnet, säger Anna Engquist, webbansvarig på PRV.

En annan nyhet bjuder PRV:s bibliotek på. De tillhandahåller mängder med sökbara artiklar, tidskrifter och böcker om immaterialrätt. Det finns också en särskild målgruppsingång för rådgivare där vi erbjuder särskilt intressanta tjänster och verktyg för målgruppen.

– Här arbetar vi med webbseminarier för att nå ut med kunskap till rådgivare i hela landet, berättar Anna Engquist.

Utbildningsmöjligheter på prv.se
En mycket välbesökt ingång som vi valt att ha kvar på nya prv.se är PRV-skolan. Det är en självstudiekurs i immaterialrätt, där besökaren steg för steg i sin egen takt kan ta till sig kunskaperna via film och text. Vi erbjuder även fler utbildningar i form av kurser och seminarier.

På PRV arbetar vi konsekvent för att öka medvetet och höja kunskapen om immaterialrätt så att var och en kan göra ett aktivt val om att använda sina tillgångar eller inte.

Vi hoppas att du ska finna dig tillrätta och trivas med vår nya webbplats!

/Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Ny mobilvänlig webbplats

Under design, immaterialrätt, patent, upphovsrätt, varumärke

Kommentarer inaktiverade.