PRV är med på topp 100-listan!

Skillnaden mellan olika skydd - prv.se

Skillnaden mellan olika skydd – prv.se

PRV:s nya webbplats är nominerad till de fem bästa myndighetswebbplatserna i Sverige. Konkurrensen är stenhård och PRV passerade nålsögat efter att hundratals myndighetswebbar har granskats.

– Vi är jätteglada och stolta över detta erkännande och känner oss riktigt uppmuntrade att fortsätta vårt arbete med en kundorienterad webbplats som bjuder på bra innehåll och tjänster, säger Anna Engquist, webbansvarig på PRV.

Internet Worlds motivering:
”Med en nylanserad och mobilanpassad sajt är Patent- och registreringsverkets mål att lyfta fram information om immaterialrätt. Och det lyckas man fint med. Besökarna har tidigare frågat efter mer information om upphovsrätt och den finns nu lättillgänglig och snyggt presenterad på den omgjorda sajten. Utformningen är modern och tydlig, med ingångar till det viktigaste och mest intressanta. Riktigt, riktigt bra!”

Läs artikel och motivering hos Internet World

/Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

2 kommentarer

Under Okategoriserade

2 svar till “PRV är med på topp 100-listan!

  1. Håkan Bodin

    Kul, riktigt KUL !! 🙂 // Håkan Bodin, PRV

  2. Grattis! // Eva, Smaksked Skåne AB