InnovationOnline, en innovationsrådgivare på nätet

Nu finns en ny version av InnovationOnline, en webbplats som beskriver grunderna i innovationsprocessen. Där erbjuds mycket pedagogiska råd och stöd till den som vill omvandla en idé till en kommersialiserad produkt eller tjänst.

På InnovationOnline han man brutit ut grunderna för att utveckla en idé till en innovation i nio steg: Din idé, Skydda idén, Kommersialisering, Ekonomi, Tillverkning, Försäljning, Hållbarhet, Utveckling samt Anställd med idé. Dessa steg presenteras med flera konkreta tips. Därtill finns en expertpanel och blogg.

Svenska Uppfinnareföreningen och Sveriges Ingenjörer står bakom siten, med stöd av Tillväxtverket.

/Stina Lilja, Pressansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för InnovationOnline, en innovationsrådgivare på nätet

Under Okategoriserade

Kommentarer inaktiverade.