PRV utsett till Karriärföretag 2015!

Varje år utser Jobtip i hård konkurrens Sveriges hundra mest spännande bolag att göra karriär på. PRV är, för andra året i rad, ett av dessa utvalda karriärföretag!

Det känns jättekul att vi blir uppmärksammade för att vara en attraktiv och intressant arbetsgivare som arbetar med mycket viktiga frågor! Vi arbetar för att stärka svenskt företagande – kan det vara viktigare?

Motivering – PRV
”Som ett resultat av flertalet insatser i sitt hållbarhetsarbete, har PRV levt upp till ambitionen att stärka sitt varumärke ytterligare. Med ett stort jämställdhetsfokus, är företaget även stora förespråkare för mångfald och olika nationaliteter på arbetsplatsen. I kombination med ett stort fokus på bra ledarskap och goda möjligheter till interna utbildningar, är PRV i dag en innovativ arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Dessa utmärkande drag är några som gör att PRV utses till ett av Sveriges 100 karriärföretag 2015.”

Vad är Jobtip och Karriärföretag?
Jobtip har utsett Karriärföretagen sedan 2011 för att hitta arbetsgivare som kan erbjuda unika utmaningar och som med sitt genuina engagemang i medarbetarna är landets främsta arbetsgivare. Tusentals företag och organisationer granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internationell räckvidd, internt och externt employer brand och mycket mer.

Så här är det att jobba hos oss på PRV. Välkommen till oss!

Gunilla Ström, Personaldirektör på PRV

Kommentarer inaktiverade för PRV utsett till Karriärföretag 2015!

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.