Attraktiva sommaren som varumärke

Svalkande vindar, varmt regn och skinande sol är sådant som hör sommaren till. Att vakna, dra upp rullgardinen och avgöra vad dagen har att erbjuda utifrån väderleken. Det oplanerade är ljuvt och synonymt med sommar för mig.
Sommar är synonymt med så mycket mer, exempelvis Sommar med Ernst, Sommartorpet, Sommarkrysset, Summerbreeze och Summer Sensation – samtliga är registrerade varumärken. Jag fick en pratstund med Marie Östlund som arbetar i vår Kundsupport, i klippet berättar hon om förutsättningarna för att få ett ord som SOMMAR som ett registrerat varumärke och att det faktiskt även är ett efternamn.

När du sett klippet är det möjligt att du vill göra sökningar i Svensk varumärkesdatabas eller använda vår namngenerator för att få fram förslag på nybildade efternamn.

Ha en fortsatt skön sommar!
/Stina Lilja, pressansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Attraktiva sommaren som varumärke

Under immaterialrätt, varumärke

Kommentarer inaktiverade.