Treehotel hos Timells Äntligen hemma

timmer

Timmerväggen tas ner för att ge plats åt en efterlängtad dusch.

Renovering pågår hemma, den här gången är det tvättstugan och ett badrum som får sig en ansiktslyftning. För egen del innebär det bland annat skrapsårsfyllda händer och målarfärgspräckligt hår. Men vad gör väl det när resultatet (förhoppningsvis) blir fantastiskt. Efter byggstädningen i gårkväll damp jag ner i soffan därhemma och i rutan dök Martin Timell upp i Äntligen hemma. I inslaget besökte han Treehotel och berättade om de unika hotellrummen mitt i den storslagna norrländska naturen.

PRV har också mött Kent och Britta grundade Treehotel 2010. Deras affärsidé är att erbjuda gästerna en unik hotelluppledelse bland trädtopparna. Redan från starten insåg de vädret av att vårda sitt varumärke. Ta del av deras berättelse.

/Stina Lilja, pressansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Treehotel hos Timells Äntligen hemma

Under immaterialrätt, varumärke

Kommentarer inaktiverade.