Innovationsjakt i Ullared

Vi på PRV arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Och vi brinner för innovationer. Extra kul är det när vi märker att andra också gör det.

Just nu rullar programserien Ullared – jakten på storsäljaren på Kanal 5, ett tävlingsprogram där du kan tävla med din egen produkt eller uppfinning och har chansen att vinna ett kontrakt med Gekås, som innebär en plats på hyllan för din produkt i Skandinaviens största varuhus.

Programidén är att Ullareds koncernchef Boris ger svenska folket chansen att få sälja sin unika produkt på Gekås. Uppfinnare och entreprenörer presenterar sin produkt för Boris och hans team. Slutligen väljer Boris den produkt som får en plats på Gekås hyllor.

Just nu söker produktionsbolaget Strix nya uppfinnare och entreprenörer till nästa säsong. Kul tycker vi på PRV. Se introfilmen nedan.

PRV-bloggen drar en lans för att man i dessa sammanhang behöver komma ihåg immaterialrätten. Om du söker, glöm inte att tänka på det immaterialrättsliga skyddet.

Vi på PRV vill få företagare och andra inom innovationsvärlden att hantera sina immateriella tillgångar på bästa sätt för att förbättra sin lönsamhet. Hos oss får du ensamrätt till uppfinningar, varumärken och design.

Hur gör man för att anmäla sig?

Maila om du vill vara med, om du känner någon som du tycker borde vara med eller om du har frågor. Mailadress: jakten@kanal5.se

Skicka en bild på dig själv, din produkt och berätta om dig och din produkt. Glöm inte att skriva dina uppgifter om var Strix kan nå dig.

Ring: 08-522 595 00 och fråga efter redaktionen Jakten på Storsäljaren

Eller posta: ”Jakten” Strix Television Magasin 3, Frihamnsgatan 28 115 99 Stockholm

Kommentarer inaktiverade för Innovationsjakt i Ullared

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.