Innovera mera

Här kommer ett litet tips på hur man kan bränna 4 minuter och 24 sekunder av sin tid och känna sig nöjd med det. Spana in ”Uppfinnaren” – en fransk animerad kortfilm som SVT trevligt nog klämde in i tablån den 23:e augusti på SVT 1 kl. 19:25. Nu har vi ju fantastiska SVT Play, så det finns inga ursäkter.  Här är den gott folk:

http://www.svtplay.se/video/1370624/uppfinnaren

Jag tänker inte gå in närmare på den eftersom den helt och hållet bygger på dess slut kan man säga… Men jag tycker allt att det såg lite ensamt och tråkigt ut för uppfinnaren. Tänk på att utveckling av nya produkter och tjänster är något som både kan vara riktigt roligt och även socialt. Då ligger man dessutom helt rätt i tiden eftersom en viktig trend inom utvecklingsarbete är öppen innovation. Observera att meningen med detta inte är att man ska uppfinna gratis. Snarare är immaterialrätten central när man jobbar med öppen innovation, se min tidigare bloggpost om öppen innovation.

/John Sjöberg, patentingenjör på PRV

Kommentarer inaktiverade för Innovera mera

Under patent

Kommentarer inaktiverade.